У звільнене Високопілля на Херсонщині поліцейські привезли гуманітарну допомогу

13 Вересня 2022, 13:30

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Працівники відділення №1 Бериславського районного відділу поліції спільно з черкаською обласною благодійною організацією інвалідів «Сила Духа» та волонтерами добровольчого батальйону «Варта Дніпра» привезли гуманітарну допомогу у звільнене смт Високопілля, яке постраждало від військової агресії росії.

“З середини березня жителі селища жили в окупації, без води і світла, були вимушені економити, їжу варили у власних дворах на вогнищах. Військовослужбовці рф розграбували усі магазини та аптеки, тож у населеному пункті розпочалася продовольча криза, окупанти не дозволяли доставляти туди гуманітарні вантажі.

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Після звільнення Високопілля жителі потребують продуктів харчування, медикаментів та води. Поліцейські з благодійниками привезли людям пакунки з макаронами, борошном, консервами, олією, печивом, рисом, цукром, чаєм та іншим необхідним. Пакунки розподілять між усіма мешканцями.

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Люди щиро подякували за гуманітарний вантаж, зазначили, що така підтримка дає їм віри і сили вистояти, пережити всі негаразди і дочекатися перемоги.
Поліцейські доставляють гуманітарні набори і в інші громади області, не оминуть і найбільш небезпечні населені пункти на лінії фронту”, – йдеться у повідомленні відомства.