У центрі Херсона, в будівлі апеляційного суду, де розміщувався окупаційний уряд, стався вибух

16 Вересня 2022, 11:05

На фото: вибух у центрі Херсона 16.09.22 в районі апеляційного суду. Фото: Скрін відео, російськіф пропагандистські джерела.

Сьогодні, 16 вересня, близько 11 години у центрі Херсона пролунало кілька потужних вибухів. За будівлею облдержадміністрації, в районі херсонського апеляційного суду, було видно стовп диму.

Про це повідомляє “Суспільне”.

“Від сили вибухів спрацювали сигналізації в автівках у спальних районах міста. Протягом 20 хвилин після вибухів чутно звуки або детонації, або вибухова хвиля була настільки потужна. За 15 хвилин після вибуху в бік центру міста поїхали машини екстреної медичної допомоги”, – йдеться у повідомленні.

За словами депутата обласної ради Сергія Хланя, в будівлі апеляційного суду розміщувалась так звана “адміністрація Херсонської області”, а також окупаційний уряд.

РосЗМІ також підтвердили влучання в будівлю окупаційної “адміністрації Херсонської області”. Також російські пропагандистські джерела повідомляють про поранення так званої “начальниці департаменту праці і соціальної політики” та гибель її водія.

Фото: скрін з відео, російські пропагандистські джерела.