Окупаційні війська розміщують особовий склад і військову техніку в дитячих садках на Херсонщині

06 Вересня 2022, 09:56

Фото: відкрите джерело з Мережі.

Окупанти продовжують чинити протиправні дії та розміщувати особовий склад і військову техніку на території дитячих садків у Херсонській області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

“Ворог продовжує вчиняти протиправні дії та розміщує особовий склад і військову техніку у дитячих садках (Верхній Рогачик), храмах московського патріархату (Червоний Маяк) в Херсонській області, а також використовує Святотроїцький храм у Малій Комишувасі Харківської області як польовий шпиталь”, – йдеться у повідомленні.

Сили оборони продовжують ведення оборонної операції, утримують визначені рубежі та не допускають просування противника вглиб території України.

Протягом минулої доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала понад 30 ударів, спрямованих на ураження живої сили, бойової та спеціальної техніки, а також інших військових об’єктів ворога, додають у відомстві.

Раніше повідомлялось, що російські окупаційні війська відключили Каховську ГЕС, внаслідок чого були знеструмлені частини Херсонсь кої та Запорізької областей.