На Херсонщині російські окупанти масово викрадають автомобілі на підприємствах та у місцевих жителів – Поліція відкриває нові провадження

15 Вересня 2022, 13:01

Ілюстративне фото: EPA-EFE, Serhii Ilnitskyi.

Співробітники поліції продовжують фіксувати злочини російських окупантів на тимчасово захоплених територіях Херсонської області. Так, за минулу добу було відкрито 17 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

“У с. Одрадокам’янка з території зерносховища військовослужбовці рф викрали автомобіль «КАМАЗ» із причепом. Пізніше вантажівку виявили з пошкодженими двигуном та коробкою передач, без причепа та номерних знаків біля Шилової Балки. Також повідомлення про викрадення автомобілів військовими рф надійшли від жителів Голої Пристані, Великої Олександрівки та Чорнобаївки“, – йдеться у повідомленні.

Також у відомстві додають, що окупаційні війська рф не припиняють обстрілів населених пунктів на Херсонщині та викрадень місцевих жителів. Російські військові обстріляли шість населених пунктів області. Ворожі удари прийшлися по смт. Архангельське та Високопілля, селам Токареве, Таврійське, Іванівка та Довгове. Зруйновано та пошкоджено житлові будинки, гаражі, автомобілі. У Довговому внаслідок ворожих обстрілів загорілися кілька будинків, вони повністю знищені вогнем. У Новій Каховці російські військові викрали з дому місцеву жительку. Нині місцезнаходження жінки невідоме.

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ продовжують наносити удари по районах зосередження живої сили, озброєння та техніки на Херсонщині.