На Херсонщині призначено начальників ще семи новостворених військових адміністрацій

21 Вересня 2022, 16:22

На фото: президент України Володимир Зеленський Фото: відкрите джерело з Мережі.

Президент України Володимир Зеленський призначив начальників ще семи новостворених військових адміністрацій у Херсонській області.

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті глави держави.

Як повідомлялось раніше, Галину Лугову було призначено начальником Херсонської міської військової адміністрації. Самого міського голову Херсона Ігоря Колихаєва було викрадено 28 квітня 2022 року і на даний момент він перебуває в полоні.

Милівську сільську військову адміністрацію Бериславського району очолила Любов Мінько. Про це йдеться у розпорядженні президента України №193/2022-рп. Раніше вона працювала начальницею земельного відділу Милівської сільської ради, а до 2020 року – юристкою приватного підприємства «Агрофірма «Милівська». Раніше повідомлялось, що голову Милівської громади Олега Яхнієнка вже двічі викрадали російські окупанти.

Новомиколаївську сільську військову адміністрацію Скадовського району очолила Євгенія Глєбова. Про це йдеться у Розпорядженні президента України №194/2022-рп. Раніше Євгенія Глєбова працювала Новомиколаївським сільським головою.

Військову адміністрацію Горностаївської громади очолив Роман Фролов. Про це йдеться у Розпорядженні глави держави №192/2022-рп. Раніше Фролов був секретарем виконкому Горностаївської громади. Сам голова цієї громади Дмитро Ляхно з 3 серпня перебуває в російському полоні.

Головою військової адміністрації Верхньорогачицької громади призначили Артура Давидова. Це зазначено у Розпорядженні президента України №191/2022-рп. До при значення він працював заступником голови Верхньорогачицької територіальної громади, а раніше був заступником голови колишньої місцевої районної ради.

Великокопанівську сільську військову адміністрацію Херсонського району Херсонської області очолив Олексій Соловйов. Про це йдеться у Розпорядження глави держави №190/2022-рп. Раніше він обіймав посаду начальника технічного забезпечення Херсонської райдержадміністрації.

Семена Мощенського призначено очільником Борозенської сільської ВА Бериславського району. Це зазначено у Розпорядженні президента України №189/2022-рп. До призначення Мощенський працював в управлінні виявлення та розшуку активів Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА).