Морально-психологічний стан російських окупантів значно знизився через великі втрати особового складу – ОК “Південь”

13 Вересня 2022, 13:20

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Обстановка в операційній зоні сил оборони стабільно складна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій наявними силами та засобами, проте обмежений у можливостях маневрів та підтягування резервів. Через великі втрати особового складу спостерігається значне зниження морально-психологічного стану ворога.

“Вздовж лінії зіткнення противник надає перевагу контрбатарейній боротьбі, авіаційним ударам та активно проводить повітряну розвідку.
Через великі втрати в ході бойових дій значно знизився рівень морально-психологічного стану в підрозділах окупаційних військ. Тому ворог вдається до тактики терору та залякування цивільного населення.
Наші підрозділи ракетних військ і артилерії відпрацювали 110 вогневих завдань по районах зосередження живої сили та бойової техніки, по підрозділах протиповітряної оборони й радіоелектронної боротьби ворога, а також тримаючи вогневий контроль над переправами і логістичними центрами на окупованій території.
Наразі підтверджено втрати ворога у кількості 15 рашистів. Знищено танк, БТР-82А, гаубицю 122-го калібру, міномет 120-го та безпілотний ворожий розвідник“, – йдеться у повідомленні відомства.