Галину Лугову призначено начальником Херсонської міської військової адміністрації

21 Вересня 2022, 13:47

На фото: Галина Лугова. Фото: ХОДА.

Президент України Володимир Зеленський призначив Галину Лугову начальником Херсонської міської військової адміністрації.

Про це йдеться в розпорядженні на офіційному сайті Президента України.

“Розпорядження Президента України  №195/2022-рп

Про призначення Г. Лугової начальником Херсонської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області

Призначити Лугову Галину Леонідівну начальником Херсонської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області.

Президент України В. Зеленський

21 вересня 2022 року”, – йдеться у повідомленні.
Галина Лугова повідомила, що наразі затверджується нова структура, передає “Суспільне”.
“Зараз доволі складна ситуація в Херсоні і дай боже що хлопці його звільнять. Перше, що маємо передбачити, ми заходимо в зиму – тепло для наших жителів, тобто вода, світло, газ – має бути все миттєво. Якщо будуть якісь руйнування, пошкодження маємо миттєво відреагувати, придбати, зробити, щоб наші люди були захищені, підтримати їх. Якщо треба буде, купуватимемо і завозитимемо буржуйки. Все буде залежати від того, наскільки місто постраждає. І, звісно, ми будемо продовжувати підтримувати нашу соцсферу – це наші вчителі, пенсіонери. Робити виплати. Тобто працювати в такому потужному режимі”, – прокоментувала своє призначення Лугова.
Як повідомлялось раніше, у зв’язку із захопленням в полон Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва, Галина Лугова приступила до тимчасового виконання повноважень Херсонського міського голови.