ЗСУ знищили 2 ворожих опорних пункти у районі Олександрівки та Благодатного і станцію РЕБ у районі Біляєвки

01 Серпня 2022, 10:01

Фото: Генеральний штаб ЗСУ.

Оперативне командування “Південь” на своїй сторінці в соцмережі інформує про поточну ситуацію на лінії зіткнення. Обстановка в південній операційній зоні складна й динамічна у розвитку, але перебуває під контролем сил оборони.

“Ворог продовжує ведення бойових дій на рубежах оборони, нарощує угрупування на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ. Не виключено, в подальшому, створення ударних угруповань.
Протягом дня противник наніс два авіаційних та один ракетний удари.
Парами гелікоптерів намагався вдарити по наших позиціях в Бериславському й Каховському районах Херсонщини. Без наших втрат.
Нашою авіацією нанесено два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удар по ворожим станціям радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються.
А підтверджені втрати складають 52 рашисти, 4 танки, 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», самохідну артуствновку, 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також ще 4 склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.