ЗСУ завдали ударів по скупченнях ворога у Нововознесенському, Архангельському і Правдиному

24 Серпня 2022, 13:06

Фото: Генеральний штаб ЗСУ, Facebook.

Оперативне командування “Південь” на своїй сторінці в соцмережі інформує про поточну ситуацію на лінії зіткнення. Так, обстановка в операційній зоні південного напрямку зберігає стабільне напруження, але контролюється силами оборони.

“Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Не має змін у складі та положенні підрозділів. В тактиці дій надає перевагу дистанційній протидії.
Протягом бойового дня по наших позиціях наніс десять авіаційних ударів штурмовою авіацією та гелікоптерними парами. Без наших втрат.
Натомість наші 3 гелікоптерних удари по скупченню живої сили, озброєння та техніки ворога в Нововознесенському, Архангельському і Правдиному поряд із роботою ракетно-артилерійських підрозділів мають результат із скорочення ворожого війська на 13 рашистів, самохідну гаубицю «Мста-С» та 3 одиниці автомобільної техніки. Вже традиційно знищено склад боєприпасів. Цього разу в Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються”, – йдеться у повідомленні відомства.