ЗСУ нанесли удари по ворожих засобах ППО в Херсоні та Нововоскресенському

26 Серпня 2022, 11:24

Фото: Оперативне Командування "Південь", Facebook.

Оперативне командування “Південь”на своїй сторінці у Facebook інформує про поточну ситуацію на лінії зіткнення та про нові втрати армії російських окупантів. Так, обстановка в операційній зоні на південному напрямку складна, але контрольована.

“Ворог зосереджує зусилля на утриманні займаних позицій, продовжує обстріли із ствольної та реактивної артилерії, застосовує авіацію та ракетні удари.
Протягом дня штурмовою авіацією та гелікоптером наніс п’ять ударів по наших позиціях вздовж лінії бойового зіткнення. Без наших втрат.
Реактивними системами залпового вогню “Ураган” надвечір вдарив по Березнегуватській громаді. Влучання по сільськогосподарських площах. Без людських втрат.
Нашою авіацією нанесено удари по районах зосередження підрозділів та складу боєприпасів в Архангельському та Бурханівці, а також по засобах ППО ворога в Херсоні та Нововоскресенському.
В ході виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено ураження по зосередженню ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому.
Підтверджені втрати ворога складають 20 рашистів, 2 одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку в Дудчанах та ще один склад боєприпасів в Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються”, – йдеться у повідомленні відомства.