ЗСУ нанесли черговий удар по Каховському мосту. Частина російських командирів “евакуювалася” з правого берега Херсонської області

19 Серпня 2022, 10:33

На фото: Каховський міст, відкрите джерело з Мережі.

ЗСУ продовжують наносити удари по інфраструктурних центрах на південному напрямку. Велика частина командування окупаційних військ рф вимушена була “евакуюватись” з правобережжя Херсонської області.

Про це в ефірі телеканалу “Freedom” повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони “Півдня” України Наталя Гуменюк, передає видання “МОСТ”.

Зокрема, евакуація командирів армії рф сталась і в результаті дій на фронті 18 серпня. Адже напередодні обмінний фонд поповнився двома представниками російських окупаційних військ.

“Вони з перших уст підтвердили і манери поведінки офіцерського складу цієї армії, і евакуацію командного складу через Дніпро”, – розповіла вона.

За словами Гуменюк, однією з причин втечі можна назвати чергове контрольне ураження Каховського мосту протягом минулої доби. Окупанти намагалися переправу відремонтувати, а також створити ефект відновлення, коли дозволили рух.

“Втім, насправді, за допомогою цієї техніки вони евакуювали те, що особисто для них цінне, і власне життя”, – наголосила Гуменюк.

Раніше повідомлялось, що російські окупанти викрали голову Верхньорогачицької громади Світлану Коротун.