В Херсоні збитий російським ППО снаряд РСЗВ потрапив у житловий будинок

30 Серпня 2022, 11:16

Фото: Telegram-канал "kherson_non_fake".

У Херсоні в будинок у Тварійському мікрорайоні влучив, ймовірно, збитий російською ППО снаряд РСЗВ. Кілька квартир зруйновано.

Про це повідомляє видання “МОСТ”.

“У Херсонських пабліках повідомляють, що сильно постраждали три квартири, а у вікнах багатьох квартир повилітали шибки. Сталося це 30 серпня приблизно о 05:30.

Херсонці також повідомляють, що на місце пригоди прибули машина «Швидкої допомоги» та дві спеціальні машини рятувальної служби. За словами очевидців, машина «швидкої» невдовзі поїхала назад порожньою. Тому, можливо, під час інциденту або обійшлося без постраждалих, або не було серйозно травмованих людей, а тим, хто отримав ушкодження, була надана допомога на місці.

У пабліках херсонці пишуть, що очікують чергові вкиди від пропагандистів про «обстріл українськими військовими мирних жителів», але люди чудово розуміють, що йдеться саме про снаряд, який мав потрапити у військовий об’єкт і змінив траєкторію внаслідок роботи ППО. Також переважна більшість херсонців чудово розуміє, що першопричина усіх теперішніх негараздів – росіяни, які пішли на Україну війною”, – йдеться у повідомленні видання.

Раніше повідомлялось, що за минулу добу ЗСУ нанесли удари по 13 пунктах управління ворога в Херсонському, Бериславському і Каховському районах.