Три години били і знущались: на Херсонщині російські окупанти викрали волонтера

09 Серпня 2022, 11:45

На фото: Олександр Слісаренко (зліва) разом зі старостою Горностаївської громади. Фото: Роман Слісаренко.

Окупаційні війська рф продовжують чинити злочини проти людяності, викрадати та катувати місцеве населення на тимчасово підконтрольних ним територіях. Так, стало відомо про чергове викрадення. З серпня у Горностаївській територіальній громаді військові РФ викрали волонтера Олександра Слісаренка.

Про це інформує “Суспільне” з посиланням на повідомлення сина пана Олександра – Руслан Слісаренко.

“Зі слів свідків, Олександр Слісаренко простояв на колінах у власному дворі три години і увесь цей час його били. З того дня про чоловіка нічого не відомо.

“П’ять днів тиші… Що може бути гіршим за невідомість? Третього серпня окупанти викрали мого батька, Слісаренка Олександра Миколайовича, волонтера, директора КУ “Терцентр”. Як розповіли свідки, наш будинок оточили з самого ранку. Військові РФ увірвалися, зв’язали тата та вивели в спідній білизні. Три години він стояв на колінах посеред двору і весь час тата били”, – розповів пан Руслан.

Також за його словами, окупанти перевернули весь будинок, а потім вивезли Олександра Слісаренка в невідомому напрямку. Того ж дня у Горностаївці забрали і голову громади Дмитра Ляхна.

Син волонтера каже, що про місце перебування обох чоловіків наразі нічого не відомо. І просить допомоги у всіх, хто може хоч якось вплинути на ситуацію.

Контакт для зв’язку: 099 339 70 74 – Слісаренко Руслан (син)“, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ нанесли удар по скупченню ворожої техніки та живої сили у Снігурівці.