Склад боєприпасів у Бериславському районі, знищена техніка та жива сила: ЗСУ інформує про нові втрати ворога на південному напрямку за минулу добу

12 Серпня 2022, 11:12

Фото: Генеральний штаб ЗСУ.

Оперативне командування “Південь” на своїй сторінці у Facebook повідомляє про нові втрати російських окупантів на південному напрямку за минулу добу. Так, обстановка в південній операційній зоні стабільно напружена, але перебуває під контролем сил оборони.

“Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони без суттєвих змін у складі та положенні.
Обмежений в просуванні суходолом, ворог застосовує армійську авіацію та ракетно-артилерійське озброєння для демонстрації сили вздовж лінії зіткнення.
В напрямку наших позицій та вивільнених населених пунктів нанесено 8 ударів гелікоптерами, 4 удари штурмовою авіацією. Наших втрат немає.
Внаслідок удару РСЗВ “Смерч” по Березнегуватому. Поранення отримав місцевий житель.
Нашою авіацією нанесено 2 удари. По опорному пункту ворога, неподалік Андріївки, та по скупченню ворожої сил і техніки біля Брускинського.
Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань за добу забезпечено втрати ворога у кількості 19 рашистів, 4 одиниць броньованої та автомобільної техніки і ще 1 складу боєприпасів в Бериславському районі Херсонщини“, – йдеться у повідомленні відомства.