Обстріли, мародерство, викрадення мирних жителів: Поліція фіксує чергові злочини російських окупантів на Херсонщині

16 Серпня 2022, 12:01

Фото: Поліція Херсонської області.

Окупаційна армія рф продовжує обстріли населених пунктів на півдні України. Так, під черговий обстріл потрапила Кочубеївська територіальна громада Херсонської області. Окупанти також продовжують мародерство та викрадення місцевих жителів на окупованих територіях.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області на своїй сторінці у Facebook.

“На Херсонщині російська армія обстріляла з «градів» Кочубеївську територіальну громаду.
Поліція Херсонщини фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення. За минулу добу війська рф здійснили масований обстріл Кочубеївської територіальної громади. Найбільше постраждало село Пригір’я, де ракети пошкодили та зруйнували будинки місцевих мешканців. Постраждалих серед цивільного населення немає, частина жителів евакуювалися з небезпечної зони.

Фото: Поліція Херсонської області.

В Херсоні російські військові продовжують мародерити, обкрадаючи квартири місцевих жителів. Так, по вул. Лавреньова окупанти виламали двері та винесли з квартири пневматичну рушницю, меблі, побутову техніку, особисті речі та навіть зимовий одяг господарів.
В Херсоні представники силових структур рф уже вдруге захопили в полон 29-річного місцевого жителя, який пересування по місту на автомобілі. Нині місцезнаходження чоловіка невідоме.
За цими фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України“, – йдеться у повідомленні відомства.