На Херсонщині волонтери доставили гуманітарну допомогу у 10 прифронтових сіл

13 Серпня 2022, 11:18

Фото: Благодійний фонд "Українці переможуть", Facebook.

Прифронтові села Херсонської області потерпають від постійних обстрілів російських окупантів. Більша частина місцевих жителів вимушена була покинути свої домівки та евакуюватись, проте там ще залишаються люди і їм терміново необхідна допомога. Команда волонтерів благодійного фонду “Українці переможуть” доставила гуманітарну допомогу до 10 населених пунктів Херсорщини, на території яких тривають бойові дії.

Про це інформує “Суспільне” з посиланням на повідомлення депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка на сторінці у Facebook.

“Не дивлячись на те, що на Бериславському напрямку стає з кожним днем все гарячіше, – наша команда волонтерів Благодійного фонду «Українці переможуть!» продовжує доставляти гуманітарну допомогу в найгарячіші та  найнебезпечніші прифронтові села Херсонщини.
Сьогодні був надзвичайно важкий та небезпечний день. Наші мужні волонтери відвідали з гуманітарною місією аж 10 сіл! Люди чекають саме на нашу допомогу, адже ці села більше ніхто не наважується провідати.
Тільки-но отримуємо дозвіл від військових – наша команда безстрашних волонтерів Благодійного фонду «Українці переможуть!» доставляє туди гуманітарну допомогу, продукти харчування та гігієну.
Ми поставили перед собою мету – допомагати жителям усіх звільнених населених пунктів Бериславщини, не дивлячись на загострення ситуації на фронті.
Нашими автівками доставлено продукти харчування населенню, які проживають в прифронтовій зоні. Це такі села, як: Кам’янка, Микільське, Світлівка, Розівка, Рівнопілля, Нова Шестірня, Наталине, Новобратське, Благодатне, Іванівка.

Фото: Благодійний фонд “Українці переможуть”, Facebook.

В 10 селах ми відвідали 183 родини, а це 312 особи, які отримали 183 ящики продуктів харчування та особистої гігієни, що дорівнює 4026 кг.
Нагадуємо адресу нашого офісу: м.Кривий Ріг, вул. Алмазна 22б, на території Карачунівського базару. Години робити фахівців Фонду з внутрішньо переміщеними особами з Пн-Пт:
з 11:00 до 16:00.
Телефон для справок +380 (97) 450 76 19 контактна особа Ольга (дзвонити з 9:00 до 17:00).
Telegram-канал: https://t.me/uawillwin_cf Слава Україні!
Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/groups/755445005489919/?ref=share_group_link
??Українці переможуть!” – йдеться у повідомленні.