На Херсонщині російські військові обстріляли мікроавтобус з цивільними, котрі намагались евакуюватись

02 Серпня 2022, 12:32

Фото: відкрите джерело з Мережі.

1 серпня 2022 року, близько 11:30, по колоні цивільних, які планували виїхати на безпечну територію з села Старосілля Херсонської області, російськими окупаційними військами був відкритий вогонь.

Про це повідомляє Оперативне угруповання військ “Каховка” на своїй сторінці в соцмережі.

“Орки обстріляли мікроавтобус, в якому було 8 осіб, серед яких 5 чоловіків та 3 жінки. В результаті обстрілу від отриманих поранень дві особи загинули на місці, ще одна особа загинула по дорозі в лікарню.
Військовими медиками Збройних Сил України, інших 5 осіб було направлено до лікарні м. Кривий Ріг. Наразі одна особа перебуває в комі, інші потерпілі в край складному стані з тяжкими ушкодженнями: множинними переломами кінцівок, осколковими пораненнями, опіками по всьому тілу, забоями головного мозку та контузіями, перебувають під наглядом лікарів.
росіян людьми назвати не можна, це нелюди, а не люди. Вони обстрілюють невинних цивільних людей, серед яких велика кількість дітей, дзвінкий сміх яких ми більше ніколи не почуємо. Чому і для чого ці потвори так поступаються, нам українцям, не зрозуміти, українська нація ніколи не була заздрісною, українці завжди підтримували один одного та доброзичливо зустрічали гостей. Сьогоденнішніх “гостей” ми також тепло зустрічаємо, можна сказати гаряче, адже Збройні Сили України завдають потужного удару по ворогу. Наші військові ніколи і нікому не пробачать зруйновані життя своїх близьких та знайомих.
Віримо в силу та міць наших захисників!
Тримаймо стрій. Разом до Перемоги!” – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє видання “МОСТ”, російські військові поцілили у мікроавтобус з цивільними прямим наведенням із ПТРК.