Колаборант Сальдо заявив, що “йде на лікарняний” та передає справи російському ФСБшнику

04 Серпня 2022, 21:58

Херсонський колаборант Володимир Сальдо повідомив про свою термінову госпіталізацію. Він проходитиме курс лікування, а тим часом областю керуватиме росіянин Сергій Єлісєєв, якого нещодавно було призначено “головою уряду” Херсонщини.

Після чергової наради з урядом Херсонської області підійшов до мене міністр охорони здоров’я і, дивлячись на мій зовнішній вигляд, став наполягати на негайному медобстеженні.

Я, звичайно, відмовився, але міністр привів до кабінету лікарів, які, зробивши обстеження, наполягли на негайній госпіталізації. Обговоривши з головою гряду, колегами, вирішив погодитися з пропозиціями лікарів”, – повідомив Сальдо у своєму Telegram-каналі. 

Також Сальдо повідомив, що відтепер керувати Херсонщиною буде росіянин Сергій Єлісєєв. 

Звичайно, інформація про раптову хворобу Сальдо є досить сумнівною. Скоріш за все, росіяни просто таким чином виводять з гри місцевих колаборантів, котрі не виправдали довіри своїх покровителів.

Сергій Єлісєєв, який за відсутності Сальдо керуватиме окупованою частиною Херсонщини, народився 5 травня 1971 року у Ставрополі. 1993 року закінчив Калмицький державний університет, 1998-го — Академію ФСБ. З 1993 до 2005 року служив у органах держбезпеки. Потім до 2014 року працював у комерційних організаціях. На початку липня він став «головою» так званого «уряду Херсонської області».