ЗСУ знищили 6 ворожих складів з боєприпасами та опорні пункти російських окупантів на півдні

21 Липня 2022, 10:45

Ілюстративне фото: АрміяInform.

Оперативне Командування “Південь” на своїй сторінці у Facebook інформує про поточну ситуацію на лінії зіткнення. Обстановка в південнобузькій операційній зоні лишається складною, але контрольована силами оборони. Ворог продовжує ведення бойових дій по зайнятому рубежу оборони. Ознак створення ударних угруповань немає.

“Силами посиленого взводу противник намагався провести контратаку в напрямку Андріївки, а в районі Лозового здійснив спробу відновити втрачене положення. Успіху не мав.
Двічі парами Мі-8 ворог наносив авіаційні удари по Потьомкіному та поблизу Ольгіного. Наших втрат немає.
Натомість нашими силами нанесено 10 авіаційних ударів по ворогу:
З них 3 гелікоптерних і 7 із застосуванням бомбардувальників та літаків штурмової авіації.
5 разів уражено ворожі опорні пункти, 3 рази – скупчення живої сили та техніки на Херсонщині, 2 влучено в склади боєприпасів на Миколаївщині і Херсонщині.
Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 200 вогневих завдань, в результаті чого вороже військо втратило 111 рашистів, гаубицю «Мста-Б», 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», безпілотний літальний апарат типу «Елерон», 13 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки.
Підтверджено знищення командного і командно-спостережного пункту, ще 6 складів з боєприпасами в Херсонському, Бериславському і Каховському районах“, – йдеться у повідомленні.