У Херсоні окупанти посилюють заходи безпеки і влаштовують тотальні перевірки на вулицях

03 Липня 2022, 15:28

Ілюстративне фото: Emerging Europe.

Російські окупанти в Херсоні вдаються до посилених заходів безпеки і почали активніше перевіряти людей на вулиці.

Про це повідомляє видання “МОСТ” з посиланням на повідомлення місцевих жителів.

“Величезна кількість російських військових перебувають в центральній частині окупованого Херсона і перевіряють перехожих.

Про це розповідають жителі міста, а також пишуть місцеві Телеграм-канали.

Люди розповідають, що бачили дуже багато російських військових на проспекті Ушакова від перехрестя з вулицею Перекопською до будівлі Херсонської ОДА, а також на вулицях Горького та Театральній, на бульварі Мирному.

Херсонці кажуть, що окупантські патрулі перевіряють переважно чоловіків. Перевіряють документи, телефони і особисті речі. Містяни кажуть, що раніше в Херсоні не було настільки масштабного вуличного «шмону». Також повідомляють про активність окупантів в Кіндійці – житловому масиві на околицях Херсона з боку Антонівського мосту через Дніпро.

Причиною такої активності окупантів, як вважають херсонці, можуть бути активізація ЗСУ на Херсонському напрямку, активізація партизанського руху в місті. Також є версія, що в Херсон приїхали чергові російські високопоставлені «гості», й у зв’язку з цим запроваджені додаткові заходи безпеки”, – йдеться у повідомленні видання.