Російські окупанти повідомили про невдалу спробу замаху на колаборанта Сальдо

11 Липня 2022, 14:24

Фото з російських ТГ каналів

Пропагандистські Telegram-канали російських окупантів повідомляють про спробу замаху на херсонського колаборанта Володимира Сальдо, яку нібито попередили самі херсонці.

“Завдяки пильним жителям Херсона вдалося своєчасно виявити та знешкодити саморобний вибуховий пристрій, закладений на шляху руху автомобіля голови ВДА Херсонської оласті Володимира Сальдо. При цьому від вибуху могли постраждати і люди, які випадково опинилися поруч.

Херсонці, які виявили підозрілий предмет, оперативно повідомили ЗС РФ про передбачуваний теракт. Бомба була знешкоджена саперами. Життю людей більше нічого не загрожує”, – йдеться у повідомленні. 

Це не перший “замах” на голову так званої Військової адміністрації Херсонщини. Схожа інформація з’явилась в мережі 14 червня 2022 року. Тоді повідомлялось, що автомобіль гауляйтера Херсонщини було підірвано, щоправда, сам Сальдо згодом у відеозверненні розповів, що він не постраждав.

Як раніше повідомлялось, у Херсоні загинув так званий «начальник Департаменту сім’ї, молоді та спорту Херсонської ВЦА» Дмитро Савлученко. Його авто було підірвано вранці 24 червня у районі “ХБК”.