На Херсонщині росіяни розстріляли порожню автівку, в якій нібито знаходилась “українська ДРГ”

16 Липня 2022, 12:17

Російські окупанти відзняли у херсонських степах справжній бойовик. Вони нібито знешкодили “українських диверсантів”, що намагалить проїхати через блокпост. Ось тільки автівка, в якій, за словами росіян, знаходилась наша ДРГ, судячи з усього, на момент фільмування розстрілу була вже порожня.

Доказом “вдалої роботи” росіян мало слугувати ось це відео, відзняте з дрона.

На ньому справді видно автомобіль, що зупиняється під блокпостом і згодом отрапляє під обстріл росіян. Ось тільки перед першими пострілами на 27-й секунді відео йде доволі помітна монтажна склейка. Скоріш за все, у цей час в автомобілі вже нікого не було. Це підтверджується тим, що ніхто з уявної “української ДРГ” не намагався покинути автівку, або ж виїхати з-під вогню росіян. Після того, як в машину влучає РПГ, двері її відчиняються і видно, що вона порожня.

Далі – ще смішніше. Росіяни знаходять в автівці, окрім зброї, ще й нацистську літературу, наприклад, “Mein Kampf” мовою оригіналу. Судячі з усього, будь-яка “українська ДРГ”, вирушаючи на завдання, бере з собою цілу бібліотеку, а всі українські “диверсанти” знають німецьку мову.

Зверніть увагу, що ані на книжках, ані на буцімто вилученій техніці немає жодного сліду від крові “знищеної” ДРГ.

Також цікаво, що зброя, яку демонструють окупанти, і яку, за їх словами, використовували “українські диверсанти”, судячи з шару іржі на ній, не була в ужитку вже кілька років.