Колаборантка Кузьміч організовує вивезення херсонських школярів до “Нахімовського військово-морського училища” у Севастополі

12 Липня 2022, 11:21

На фото: колаборантка Тетяна Кузьміч, "Центр журналістських розслідувань".

Херсонська зрадниця і колаборантка Тетяна Кузьміч сприяє мілітаризації дітей з окупованої Херсонської області та вивезенню їх до підконтрольного рф “Нахімовського військово-морського училища” у Севастополі.

Про це повідомляє Association of Reintegration of Crimea на своїй сторінці у Facebook.

“Херсонська колаборантка сприяє злочинній мілітаризації дітей у Севастополі.
Наразі пропаганди агресора хизується організацією вивезення до окупованого Криму херсонських дітей, зокрема – 60 осіб до підконтрольного агресорові «Нахимівського військово-морського училища» в Севастополі. Заявляється, що у липні в цьому «закладі» нібито «крім відпочинку для дітей будуть організовані культурно-освітні програми».
Звісно насправді у «севастопольської філії» санкт-петербурзького військово-морського училища агресора ніяких потужностей для «відпочинку», крім «плацу для стройової підготовки» немає і фактично йдеться про примусову злочинну мілітаризацію херсонських дітей.
Примітно, що організацію вказаного злочинного вивезення херсонських школярів окупанти довірили «на місці» колаборантці Тетяні Кузмич, якій у 2021 році було висунуто підозру в державній зраді через її прямі контакти з російськими спецслужбами”, – йдеться у повідомленні.