За минулу добу ЗСУ знищили близько 70 російських окупантів на півдні

01 Червня 2022, 10:35

Фото: Генеральний штаб ЗСУ.

Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook інформує про поточну ситуацію станом на 01.06.2022 року. Українські захисники продовжують наступ. Російські окупаційні війська зазнають втрат військової техніки та особового складу.

“На Південнобузькому напрямку ворог основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих позиці та створенні додаткових рубежів оборони. У районах населених пунктів Миколаївка, Новопавлівське і Широке здійснив масовані обстріли із реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів.
На Півдні, у Херсонській та Миколаївській областях, втрати російських окупантів, окрім військової техніки, склали близько сімдесяти осіб.
Віримо у воїнів! Разом переможемо! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні Генштабу.
Оперативне Командування “Південь”, у свою чергу, інформує, що загальні втрати військової техніки окупантів за минулу добу на південному напрямку склали: 1 самохідна артустановка, 2 зенітні установки, 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої техніки та 5 – автомобільної. Також ЗСУ ліквідували 2 командно-спостережних пункти батальйонних тактичних груп противника.