За минулу добу на Херсонщині ЗСУ знищили 25 російських окупантів, танк і потужну станцію зв’язку

21 Червня 2022, 12:16

Ілюстративне фото: Генеральний штаб ЗСУ.

Оперативне Командування “Південь” на своїй сторніці в соцмережі інформує про поточну ситуацію на лінії зіткнення на межі Херсонської та Миколаївської областей. Обстановка в зоні відповідальності сил оборони півдня динамічна й напружена.

“Активність наших дій змушує ворога застосовувати відчайдушні засоби впливу. Обмежений в маневрах і скований в просуванні вперед, противник на суходолі намагається втримуватися на крайньому облаштованому рубежі оборони.
На Херсонщині по наших позиціях наносився авіаційний удар гелікоптером противника Ка-52. Без втрат. У відповідь нашими гелікоптерами також атаковано скупчення противника.
Намагаючись посилити свій вплив на нашу оборону і контрнаступальні дії, ворог застосував заборонені нормами міжнародного гуманітарного права запалювальні боєприпаси.
Нашими ракетно-артилерійськими та іншими підрозділами під час виконання вогневих завдань забезпечено зменшення ворожої армії на 25 рашистів, танк Т-62, самохідну реактивну установку розмінування «Метеорит», потужну станцію зв’язку, радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби, 2 одиниці військової автомобільної техніки та 3 склади боєприпасів“, – йдеться у повідомленні Командування.