У Чорнобаївці російські окупанти обстріляли ринок. Є загиблі та поранені

15 Червня 2022, 11:42

Фото: УНІАН.

Сьогодні, 15 червня, близько 7 години ранку, російські війська обстріляли район ринку в селищі Чорнобаївка Херсонської області. Є загиблі та поранені.

Про це інформує “Суспільне”, посилаючись на повідомлення місцевих жителів.

“В цей час там завжди є люди. Такі сюрпризи нам прилітають від росіян. Двоє людей загинуло, є поранені”, – розповіла місцева жителька.

Інформація про загиблих і поранених уточнюється.

У Telegram-каналі “Чорнобаївські новини”  говорять про щонайменше шістьох людей, яких відправили до Херсонської обласної лікарні. Гендиректор обласної лікарні Віктор Короленко зазначив, що йому про це нічого не відомо. В екстреній медичній допомозі також відповіли, що вони нічого про це не знають і ніхто до них не звертався.

Натомість у Telegram-каналі “Чорнобаївські новини” виклали фото із загиблими, і відео, на якому відзнята ракета, що “прилетіла” зранку в Чорнобаївку.

Інформацію про вибух у Чорнобаївці також підтвердив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

“Вибух був точно. Офіційно кількість постраждалих поки невідома. На нашу думку, це теракт російської федерації, щоб дискредитувати саме влучні попадання в склади боєприпасів, що були вчора і два дні тому. Тому окупанти зробили ось цей терористичний акт, щоб знизити настрій і бойовий дух херсонців”, – сказав він.

Раніше повідомлялось, що на Херсонщині за минулу добу ЗСУ знищили 70 окупантів та 60 одиниць ворожої техніки.