Соболевський закликав не надавати Колихаєву списки херсонців, що виїхали

07 Червня 2022, 09:11

На фото: Юрій Соболевський, відкрите джерело з Мережі.

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський закликав всіх голів ОСББ області, а також директорів комунальних підприємств, які працюють у сфері ЖКГ, в жодному разі не збирати і не передавати нікому списки жителів, особливо тих, які були змушені тимчасово покинути Херсонську область.

Про це Соболевський повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

“Хочу звернутися до всіх голів ОСББ нашої області, а також до директорів комунальних підприємств, які працюють у сфері ЖКГ. Ні в якому разі не збирайте і не передавайте нікому списки мешканців, особливо тих, які були змушені тимчасово покинути Херсонську область!

Ця історія не має і не може мати жодного відношення до опалювального сезону! Це потрібно лише окупантам і тим, хто їм слугує! Подумайте самі – до початку опалювального сезону ситуація ще неодноразово кардинально зміниться і ваші поточні списки втратять актуальність. А орки вже сьогодні намагаються провести інвентаризацію населення, що залишилося, і вільного житлового фонду, на який у них свої плани! Все інше – “від лукавого”, в яку б обгортку не завертали.
Все буде Україна! ?❤??” – зазначив перший заступник.