Російські музиканти з гурту “Зємлянє” після “гастролів” у Херсоні потрапили в ДТП

13 Червня 2022, 12:37

Для російського гурту “Зємлянє” виступ у тимчасово окупованому Херсоні ледь не став останнім у кар’єрі. Після концерту в нашому місті автобус з “Зємлянами” дивом розминувся з вантажівкою на трасі в Криму та вилетів у кювет. Російські ЗМІ повідомляють, що ніхто з “музикантів” дивом не постраждав.

Минулої ночі автобус з музикантами гурту «Зємлянє» вилетів з траси, де в нього мало не в’їхала фура, прямо в кювет. Соліст колективу Андрій Храмов повідомив, що водій їхнього транспортного засобу, можливо, задрімав за кермом. 

«Швидше за все, чи водій заснув наш, чи не впорався з керуванням. Ми буквально пролетіли дорогу, пролетіли крізь трасу і трохи на стовп не налетіли, а люди, звичайно, мчали цією трасою. Слава богу, фура, – ​​молодець водій, – пригальмувала. Було б дуже сумно, бо він прямо в середину автобуса летів», — розповів артист Телеграм-каналу «Підйом». 

За словами музиканта, внаслідок події ніхто серйозно не постраждав. Загалом у салоні в момент аварії знаходилося близько 20 людей. Разом із «Зємлянами» їхали також гурт «СПБ!», артисти Роман Архіпов та Єлєна Сєвєр, а також виконавець ВладіМір. Всі ці третоьсортні зірки естради країни-агресора брали участь у російському шабаші в окупованому Херсоні

На фото з місця події видно, як автобус “музикантів” намагаються витягнути з кювету.

Зазначені російські “зірки” прийняли запрошення херсонських колаборантів та відіграли концерт в окупованому місті. Як зазначалось раніше – дійства 12 червня в Херсоні були практично безлюдними. 

Мітинг, організований колаборанами і представниками партії «Единая россия» в Херсоні, пройшов 12 червня вранці в Потьомкінському сквері. На головний захід, присвячений «дню росії» за участі депутата Госдуми Ігоря Костюкевича та артистів Росгвардії, прийшли здебільшого самі окупанти, місцеві колаборанти і кілька десятків херсонців.