Внаслідок обстрілів російськими окупантами Білозерки загинула вчителька місцевої школи

22 Травня 2022, 11:36

Фото: Дар'я Голик, Facebook.

21 травня російські окупаційні війська обстріляли Білозерку на Херсонщині. Внаслідок ворожих обстрілів загинула Дар’я Голик, вчителька місцевої школи №3.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Про загибель вчительки повідомили її колеги у соцмережі. Усі, хто знав загиблу, пишуть, що вона була розумною і принциповою людиною.

“З Дашею Голик був трохи знайомий. Неймовірної краси дівчина. У неї була найкраща професія на Землі – вчила дітей українській та англійській мовам. Сьогодні Даша загинула при обстрілі Білозерки. Виродки, просто немає слів. Світла пам’ять”, – написав один з її знайомих у соцмережі.

Дівчина родом з Білозерки пише, що їй надійшло повідомлення, що будинок її бабусі обстріляли. Телефоном дізналась, що під час обстрілу загинула Дар’я Голик.
“Ми товаришували, виросли в одному дворі. Страшно та боляче. Коли на цій абсолютно безглуздій і шалено жорстокій війні вбивають людину, яку ти добре знав, – це просто неможливо усвідомити. Будьте прокляті ті, хто це почав, хто продовжує. Не пробачимо! Світла пам’ять всім мирним жертвам, яких вбила росія…”, – написала дівчина.
“Колектив Білозерського закладу повної загальної середньої освіти №3 на своїй сторінці у Facebook висловлює співчуття рідним загиблої і згадує її як людину, яка горіла життям і випромінювала оптимізм”, – йдеться у повідомленні “Суспільного”.