Соболевський застерігає жителів Херсонщини не надавати паспортних даних російським окупантам

14 Травня 2022, 11:05

На фото: Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради. Відкрите джерело з Мережі.

Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради, на своїй сторінці в соцмережі звернувся до жителів тимчасово окупованої Херсонської області та закликав не надавати паспортних даних та будь-якої особистої інформації російським окупантам.

“Доброго ранку, Херсонщина.
Як би не тиснула на нас усіх атмосфера окупації, як би не намагалися орки та їхні прислужники нас усіх зацькувати та змусити “полюбити” їхню орду, яку тільки вони і вважають державою, Херсонщина залишається Україною, а Херсонці – Українцями. Коротко постараюся висвітлити питання, з яких найбільше звернень:

– ніхто і за жодних обставин від Херсонської області відмовлятися не буде, ні за яких обставин. Миру не буде, доки Херсонщина не буде вільною.
– гуманітарних коридорів немає, орки тут послідовні у своїй політиці ізоляції області та підтримки стану гуманітарної катастрофи.
– кадровий набір в “цивільні окупаційні органи влади” – найпростіший спосіб зрадити себе, зрадити своїх близьких та свою країну. Робіть висновки самі, варті того ці срібняки, чи ні. Вам із цим потім жити, причому значну частину життя доведеться провести у в’язниці.
– керівництво Херсонської обласної ради тимчасово не може контролювати (вважаю, зі зрозумілих причин) діяльність комунальних установ. Підтримуємо, чим можемо. Низький уклін тим нашим керівникам та працівникам установ та підприємств, які в цих умовах залишилися людьми та Українцями, і до останнього тягли свої функціональні обов’язки. Решті варто перечитати пункт вище.
– у жодному разі нікому не можна добровільно давати свої паспортні/анкетні дані оркам і що з ними, якщо не хочете потім дізнатися, що ви проголосували, виявляється, за зміну статусу своєї області та свого особистого.
– Проблеми з атестатами для наших випускників вирішені лише частково, на жаль. З мультитестом ще складніша ситуація. Продовжую піднімати це питання скрізь, де можу.

Пізніше постараюсь продовжити цей допис, сам чудово розумію, що це лише мала частина наших проблем.
Друзі, найтемніша година завжди перед світанком. Прорвемося! ?❤??” – йдеться у повідомленні першого заступника голови Херсонської облради.

Раніше повідомлялось, що