На півдні України мінометники ССО ліквідували снайперську пару російських окупантів

13 Травня 2022, 17:39

Боєць ССО ЗСУ з мінометом КБА-118. Фото: Павло Кащук.

На півдні України бійці Сил спеціальних операцій Збройних Сил України знешкодили снайперську пару російських окупаційних військ.

Про це повідомляє “Мілітарний”.

Відео роботи українських воїнів у соцмережі опублікував Павло Кащук.

“Спецпризначенці за допомогою легкого міномету знешкодили снайперську пару, яка намагалася працювати по українським військовим. На півдні України, по росіянам відпрацював розрахунок 60-мм міномету”, – інформує “Мілітарний”.

“Бійці ССО на Півдні України показують, що в умілих руках і звичайний 60-мм міномет – то снайперська зброя. Точність влучання з першого пострілу просто вражає!” – написав у своєму повідомленні Павло Кащук.

“Позицію російських снайперів виявили українські бійці, а потім влучними пострілами ліквідували їх. Загалом для знешкодження окупантів вистачило трьох мінометних мін, які кучно лягли поруч з ворогом.

Судячи з відео, корегувати вогонь мінометникам допомагав розвідувальний безпілотник, який і зафіксував результат роботи українських спецпризначенців”, – йдеться у повідомленні.

На фото: позиція російських снайперів. Кадр з відео ССО, “Мілітарний”.

“Для знешкодження снайперів бійці 73-го центру Сил спеціальних операцій використали легкий міномет КБА-118 вітчизняного виробництва”, – додає “Мілітарний”.

Раніше повідомлялось, що на Херсонщині ЗСУ знищили мобільний комплекс радіоелектронної боротьби “Леєр-2”, бронетехніку та командний пункт російських окупантів.