Голова Чаплинської селищної ради Олексій Фаустов вирішив не складати повноваження

05 Травня 2022, 11:02

Фото: Олексій Фаустов, Facebook.

Чаплинський селищний голова на ранковому засіданні повідомив громаді, що змінив своє рішення і залишатиметься на посаді до того часу, як буде призначений новий “голова адміністрації”.

Про це повідомляє “Суспільне”.

“Я вчора виступив із офіційним повідомленням про складання своїх повноважень. Пройшла важка ніч. Зважив “За” і “Проти”. Враховуючи те, що складання моїх повноважень приведе до великих, негативних наслідків для селища, я вирішив поки що залишитися працювати. До того часу поки буде призначений новий “очільник”, – зазначив Фаустов.

Також селищний голова повідомив, що наразі окупаційні війська рф підшукують кандидатуру нового так званого “керівника” Чаплинки, проте коли він з’явиться, ніхто не знає.

“Я вас прошу, працюємо далі на благо нашого селища, на благо Чаплинки. Прийде час, ми з вами приймемо остаточне рішення про нашу подальшу долю. Дякую усім, що залишаєтеся зі мною”, – сказав у зверненні Фаустов.

Раніше повідомлялось, що підприємці Херсонщини відмовляються співпрацювати з окупантами та зривають введення “рубльової зони”.