До тимчасово окупованого Херсона приїхали воєнні злочинці Денис Пушилін та Андрєй Турчак

06 Травня 2022, 16:11

Фото: пропарагдистські канали російських окупантів.

До Херсона “завітали” терорист Пушилін та генсек «Єдиної Росії» Турчак. Ймовірно, саме з цим візитом пов’язані сьогоднішні збої у мобільному зв’язку та доступі до мережі Інтернет на Херсонщині.

Про це повідомляє “Кавун.City”.

“Відео, на яких Турчак, Пушилін та місцевий пенсіонер-колаборант Володимир Сальдо торгують своїми мармизами на камеру, розповсюдила низка терористичних псевдоЗМІ Московії.

Пушилін у своїй традиційній манері не сказав на камеру нічого розумного. Але підтвердив, що агресор має намір вивозити з Херсонської області харчі до Московії. І ватажок терористів з так званої «ДНР» запропонував московитам робити це через непідконтрольні Україні території Донецької області.

Генсек (звання то яке!) путінської партії «Єдіная рассія» Турчак був багатослівнішим. Щоправда, він так і не зміг сказати, який наразі статус надала Московія Херсонській області. Зазначив, що нашому регіону необхідно рівнятися на так звані «ДНР», «ЛНР» та Крим.

Ну, злочинців «при владі» від імені агресора ми вже маємо. Хоч ми й не обирали цю мразоту і найближчим часом бути їм на палі. Але спасибі, Андрюша, нам такі приклади не потрібні! Україна — правова держава, тут верх має закон, а не кримінальні авторитети на кшталт Гобліна Аксьонова чи вбивці Сальда.

Також представник нелегітимного «савєта фєдєрациі» Андрєй Турчак, говорячи про Херсон, заявив, що «рассія здєсь навсєґда». Хотілося б і тут відповісти заїжджому злочинцеві, що не йому вирішувати такі питання в чужій для нього державі. Ми розуміємо, що думка народу вам не важлива, але Україна вам не россія, як казав Леонід Данилович, а отже і не пройде тут ваш варіант — чинити все, що вам заманеться, не питаючи в місцевого населення його думку.

Херсонці не раз вже заявили свою позицію. Херсон — це Україна! І жодні зайди цього не змінять!

Сподіваємося, що ці заїжджі недогості десь тут і залишаться, в неозорих степах Херсонщини, як добрива. Віримо у ЗСУ, віримо в українське підпілля”, – зазначають у виданні.