ЗСУ звільнили ще три населених пункти на Херсонщині

06 Квітня 2022, 09:57

Фото ЦензорНет

Збройні сили України продовжують звільнення Херсонської області від російських окупантів. За повідомленням Генерального штабу ЗСУ, за минулу добу на Херсонщині звільнено ще три населених пункти.

“Ворог, в результаті наступальних дій Збройних Сил України, втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка. Тривають бої у районі населеного пункту Олександрівка”, – йдеться в повідомленні.

Також Генштаб повідомляє, що на Південному напрямку ворог вживає заходів з відновлення боєздатності та здійснює заходи з інженерного обладнання позицій. Продовжує терор цивільного населення на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області.

Як повідомлялось раніше, 1 квітня зусиллями 60-ї окремої піхотної бригади та 4-го танкового батальйону 17-ї окремої танкової бригади, що перебувають в угрупованні військ “Південь” було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове.