В Херсонській ОВА заявляють про початок виплат заробітних плат бюджетникам

13 Квітня 2022, 09:29

На Херсонщині почались виплати заробітних плат бюджетникам. В Херсонській ОВА повідомляють про вирішення усіх фінансових питань з казначейством.

“Команда Херсонської ОВА у співпраці із центральною владою робить все, аби ви вчасно змогли отримати всі соціальні виплати, а працівники бюджетної сфери – заробітню плату.
Повідомляємо, наразі всі питання із Казначейством вирішені. Відсьогодні розпочнуться виплати”, – йдеться в повідомленні.
У свою чергу, в коментарях під цією публікацією в соцмережі представники ОВА закликають фіксувати порушення виплат.
“Херсонська ОВА намагається зробити все можливе, аби населення області отримало всі виплати у найближчі дні. Якщо хтось із людей не отримає їх протягом тижня, будь ласка, повідомляйте про це в особистих повідомленнях або пишіть на офіційній сторінці. Будемо оперативно вирішувати кожне звернення в особистому порядку та з’ясовувати усі проблемні питання”, – йдеться в повідомленні.
Херсонські держслужбовці у коментарях під дописом повідомляють, що виплати на місцях наразі залишаються проблемним питанням.
“Станіславські бібліотекарі та всі бюджетники ТГ без зп другий місяць. Світла й інтернету в селах немає. Електронний документообіг неможливий. Везти готівкою теж не варіант. Думаю, аналогічна ситуація в більшості громад, де стоять росіяни. Е-підтримка на працівників, які не звільнені й переведені у режим простою, не поширюється”, – зазанчає один з коментаторів.
Нагадаємо, що вчора в своєму зварененні мер Херсона Ігор Колихаев закликав казначейство розблокувати платежі в регіоні.
«Ми не можемо «нести» місто без коштів. Нам потрібно розблокувати всі платежі та проплати. Ми, хоч і тимчасово окуповане місто, але знаходимся у тих самих умовах, як і інші міста. Нам теж потрібно щось робити в місті», – заявив Колихаєв.