Російські окупанти викрали колишнього очільника Херсонської ОДА Андрія Путілова

09 Квітня 2022, 11:19

Фото ХерсонОнлайн

Російські представники окупаційних військ викрали колишнього голову Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Путілова.

Про це повідомляє видання “Український південь”.

“У Херсоні російські військові продовжують викрадати активістів та громадських діячів, патріотів. Сьогодні стало відомо про викрадення ексголови Херсонської ОДА Андрія Путілова”, – йдеться в повідомленні.

Подробиці викрадення наразі невідомі.

Андрій Путілов у минулому депутат Херсонької міської ради та Херсонської обласної ради. У 2012 його також було обрано Народним депутатом України від 183 виборчого округу.

З 9 грудня 2014 року по 19 грудня 2015 року працював на посаді Голови Херсонської обласної державної адміністрації. З 4 грудня 2015 року очолював Херсонську обласну раду. Балотувався на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року, проте отримав лише друге місце. 9 вересня 2016 року Херсонська обласна рада звільнила його з посади Голови ради, задовольнивши його заяву.

Андрій Путілов з серпня 2021 є директором  ТОВ “МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД” . Завод Путілова – одне із найбільших промислових підприємств на Херсонщині, займається заготівлею і металургійною переробкою виробів з кольорових металів. Крім інших виробів, завод Андрія Путілова виготовляє комплектуючі до техніки військового призначення. Зокрема, металоконструкції сидінь для бронетехніки та котли для бронетехніки.