Російські окупанти продовжують обстрілювати села в Херсонській області

09 Квітня 2022, 10:20

Окупаційні війська продовжують цілеспрямовано знищувати українські села на Херсонщині. За останню добу з різних видів озброєння було обстріляно низку населених пунктів в Херсонській області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. 

“На Південнобузькому напрямку противник посилив ведення розвідки. Проводив артилерійські обстріли населених пунктів Мар’янське, Нововоронцовка, Новогригорівка і Шевченкове. Продовжує завдавати ракетних ударів по населених пунктах Одеської області з території Кримського півострова”, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що окупанти продовжують здійснювати підготовку до наступу на сході нашої держави з метою встановлення повного контролю над територіями Донецької та Луганської областей.

“Наші підрозділи угруповання військ «Південь» чинять спротив армії країни-агресора на Дніпропетровській та Херсонській областях, усіляко підтримують цивільне населення гуманітарною допомогою, робочою силою, так як в селах залишилася велика кількість людей похилого віку, кожному з них потрібна підтримка, наші хлопці намагаються не оминути кожного та чим можуть допомагають. У свою чергу, населення відвойованих територій підбадьорює та підтримує їх. Кожне добре слово, кожна посмішка дуже важливі в такий складний час. Дякуємо вам за підтримку“, – повідомляють в Угрупованні військ “Південь”.