Влада Генічеська пішла у відставку – сайт Міськради

12 Березня 2022, 19:15

На сайті міськради Генічеська опубліковано звернення від голови міста Олександра Тулупова про складання ним своїх повноважень. Також у зверненні йдеться про те, що разом з Тулуповим з посад йде вся його команда.

“Сьогодні складний день у моєму житті та житті моєї команди. Ми вимушені констатувати, що наc поставили в такі умови, коли ми не можемо працювати та здійснювати повноваження як представники українського органу місцевого самоврядування.

Тому сьогодні мною, заступниками, секретарем ради та керуючим справами виконкому, багатьма членами трудового колективу прийнято рішення піти у відставку. Ми всі весь цей воєнний, складний час робили все можливе і не можливе для забезпечення умов життєдіяльності нашого населення. Дякую всім за співпрацю, порозуміння, взаємовіддачу та допомогу.

Я Вами пишаюсь!
З повагою, Ваш міський голова Олександр Тулупов!” – повідомляється на сайті.

Нагадаємо, що Генічеськ першим з українських міст потрапив під оперативний контроль російських окупантів. Сталося це ще 24 лютого. З того часу Олександр Тулупов продовжував викнонувати обов’язкми міського голови.