У Херсоні триває підготовка окупантами до проведення “проросійського” мітингу

04 Березня 2022, 14:24

Головна площа обласного центру оточена технікою росіян. Судячи з усього, вони готуються провести бутафорський мітинг на підтримку окупантів. Для цього до Херсона вночі звезли тітушок з Криму.

За свідченям актора Херсонського обласного драматичного театру Олександра Мудрого, площу зараз готують до дійства. 

“В Херсоні немає зв’язку. Лише WiFi. Будівля Облдержадміністрації оточена окупантами з автоматами, на площі стоїть десяток камазів з написами “донской гуманітарний центр” (чи щось таке). Також біля адміністрації багато легкових авто з літерою Z та без номерів. Прапори на адміністрації українські. Принаймні, поки що.

У місті є блок-пости в районах, мабуть, аби люди не пересувались по місту та не змогли заїхати в центр. “мітинг” поки не розпочався“, – йдеться в повідомленні.

За повідомленям ХОДА, окупанти також захопили склад з одягом водної поліції. Тож на мітинг можуть вийти й переодягнені російські військовослужбовці, які у формі українських поліцейських теж «дякуватимуть» загарбникам.

Такі постановки окупанти планують організувати для своїх ЗМІ. Але повірити такій картинці можуть хіба що росіяни, які досі вважають, що їхня армія виконує «спецоперацію на Донбасі».

Як повідомлялось ранішеу Херсоні готуються масові акції з підтримки окупантів. Для цього до обласного центру звезли масовку з ОРДЛО та ТОТ АР Крим. Вистава має відбутися на головній площі міста. В готелі Фрегат вже розселено 60-80 псевдохерсонців.