У поліклініках Херсона працюють пункти видачі найнеобхідніших медикаментів

09 Березня 2022, 14:20

9 березня лікарні в Херсоні працюють у штатному режимі. Поліклініки міста розгорнули пункти видачі найбільш необхідних медикаментів.

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Як інформує Суспільне, отримати необхідні ліки можна в поліклініці № 3 на просп. 200-річчя Херсона, 25, у поліклініці № 1 на проспекті Ушакова, 20, в поліклініці №2 Херсонської міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних по вул. Комарова, 2 та у міській клінічній лікарні ім. О. С. Лучанського по вул. Кримська, 138.

Міська клінічна лікарня ім. Карабелеша надає допомогу за усіма профілями, зокрема проводиться й вакцинальна протиковідна кампанія. Для отримання медичної допомоги можна звертатись до приймального відділення лікарні на Ушакова, 22/1, в поліклініку по Ушакова, 20 та Тираспільську, 62. У поліклініці на проспекті 200-річчя Херсона ,25 приймає хірург, лор та сімейні лікарі. Окрім сімейних лікарів, звернутись по допомогу до невропатолога можна в амбулаторію загальної практики сімейної медицини на Сенявіна, 2.

У міській лікарні ім. А. і О. Тропіних приймає травматологічне відділення, жіноча консультація, працюють сімейні лікарі та ендокринолог. У пологовому відділенні народився хлопчик.

Лікарня ім.Лучанського також працює в штатному режимі, проводяться огляди вузькопрофільних спеціалістів. На даний час в лікарні перебуває 147 людей із загостреннями хронічний хвороб. У пологовому відділенні лікарні народилась дівчинка.