Національний антарктичний науковий центр ім. Вернадського запускає онлайн включення для дітей

15 Березня 2022, 14:23

Фото: Ukrinform.

Наукові співробітники Національного антарктичного центру імені академіка Вернадського розпочинають онлайн включення на платформі Zoom для дітей.

Про це повідомляє Науковий центр на своїй сторінці у Facebook.

“У цей складний час ми дуже хочемо підтримати всіх українських дітей, які змушені бачити та переживати жахи війни. Тому наші полярники зі станції “Академік Вернадський” проведуть для малечі низку відкритих онлайн зустрічей.
Учасники Української антарктичної експедиції розкажуть про життя та роботу на крижаному континенті, а за можливості навіть покажуть своїх головних сусідів – пінгвінів.
Зустрічі відбуватимуться з вівторка, 15 березня, до суботи, 19 березня, з 14:00 до 15:00 за київським часом. Долучитися може будь-яка дитина або група дітей разом з батьками чи вчителями.
Щоб отримати посилання на ZOOM-конференцію, потрібно заповнити коротку форму тут: https://forms.gle/LhEWKaEudYqjw68z7, обравши зручний день підключення та залишивши електронну пошту.
Посилання на ZOOM будуть розсилатися за кілька годин до початку на вказані в формі адреси.
Чекаємо на зустріч!
Переможемо! ??” – йдеться у повідломленні.
Вже за кілька годин співробітники Наукового центру отримали велику кількість заявок на включення і повідомили:
“UPD: друзі, буквально за кілька годин ми отримали таку шалену кількість заявок, яка уже досягла рівня технічної можливості зв’язку зі станцією, тому наразі змушені закрити реєстрацію. Дякуємо за розуміння! Про нові дати включень зі станції обов’язково повідомлятимемо на нашій сторінці ? Також плануємо викласти запис найцікавішого включення“.