Київський пекар назвав новий рецепт хліба на честь селища Чорнобаївка

24 Березня 2022, 10:40

Фото Андрій Пивовар, Facebook.

Працівники однієї із столичних пекарень створили новий рецепт хліба та назвали його на честь селища в Херсонській області – Чорнобаївка, на аеродромі якого ЗСУ нанесли величезних втрат російським окупантам.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив київський пекар Андрей Пивовар.

“Хліб “Чорнобаївський”, “Chornobayivsʹkyy”!
На вашу увагу! Зустрічайте!
Символізм цього хліба полягає в тому, що чернослив – це обгорілі орки, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх звичайно ж порох!
Кому, мої любі українські хлібопеки, знадобиться рецепт цього хлібчика – звертайтесь, надішлю і приватних повідомленнях!
Слава Україні! Разом до перемоги!” – йдеться у повідомленні.
Виглядає новий вид хліба ось так:
“Ми переможемо, і я знову пектиму хліб. Для людей, котрі люблять життя, свої сім’ї, своїх дітей. Людей, які бажають миру. Людей, які пам’ятають та ненавидять війну”, – зазначає пекар Андрій Пивоваров на своїй сторніці у соцмережі.