Купка маргінальних херсонських політиків намагається створити картинку для російських ЗМІ

13 Березня 2022, 13:30

Поки тисячі херсонців протестують проти створення на території їхньої області “ХНР”, купка проросійських діячів намагаються зробити гарну картинку для ЗМІ окупантів. Приводом до сьогоднішньої активізації проросійських елементів стала річниця визволення Херсона від німецько-фашистських загарбників. Біля монумента загиблим у Другій Світовій зібралось кілька маргінальних політиків, використовуючи під час свого “мітингу” радянську символіку та “георгіївські стрічки”.

Фотодокази цього дійства виклала у себе на сторінці Facebook користувачка  Svetlana Gumenuk.

На першому фото колишній очільник міста Володимир Сальдо. Херсонці висловлюють своє відношення до колишнього мера під фото, не добираючи висловів.

На мітингу також присутній сателіт Сальдо – колишній селищний голова Антонівки Ігор Семенчев. Наразі Семенчев під слідством за розтрату бюджетних коштів.

Інформаційним забезпеченням акції займається проросійський провокатор Кирило Стремоусов. А для більшо ефекту до участі у шабаші запросили також підозрювану у державній зраді херсонку Тетяну Кузьміч.

Завершує парад херсонських фріків Сергій Черевко – чиновник міськради часів Сальдо та організатор акції “Безмертний полк” у Херсоні.

Попри намагання створити ілюзію масовості – на фото видно, що в акції бере участь максимум кілька десятків людей.