В Херсонському шпиталі наразі знаходиться 35 поранених захисників України – Оксана Погомій

25 Лютого 2022, 15:44

Депутатка Міської ради Херсона Оксана Погомій під час прямого ефіру на своїй сторінці у Facebook розпоіла про кількість поранених українських вояків, що зараз знаходяться на лікуванні в херсонському шпиталі.

“На жаль, у шпиталі наразі 35 поранених. Вони важкі, проте сподіваємось, що з божою допомогою та поміччю наших лікарів все буде нормально”, – заначила вона.

Також Оксана Погомій розповіла, що, за її інформацією, в Білозерській лікарні, яку на даний момент тимчасово утримують російські окупаційні війська, поранених росіян набагато більше. 

Пані депутатка повідомляє, що волонтери надають активну підтримку пораненим. “Зараз ми відправили на шпиталь цілу машину допомоги з молочкою та крупами. Я дуже розчулена. Коли ми приїхали в шпиталь, там вже стояла ще одна машина, яка щось також привезла для поранених. Це дуже надихає”.

Ми були сьогодні на станції переливання крові. Дуже багато людей. О 12 годині ми підійшли і там була купа народу та оголошення, що на сьогодні крові вистачить. Ми дякуємо тим, хто прийшов сьогодні!