У Новій Каховці розшукали таксиста, котрий вдарив пасажира ножем

08 Лютого 2022, 15:46

Фото: Поліція Херсонської області.

На Херсонщині поліцейські оперативно розшукали таксиста, який спричинив чоловікові тяжке тілесне ушкодження.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Подія сталася вчора, 7 лютого, в м. Нова Каховка. До місцевого підрозділу поліції зателефонували зі служби екстреної медичної допомоги. Медпрацівники повідомили, що в лікарню з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини госпіталізований 35-річний місцевий мешканець. В ході першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські встановили причетного до скоєння злочину. Він був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
За словами начальника Каховського районного відділу поліції Вадима Парфентьєва, потерпілого одразу направили в операційну. Щоб не гаяти часу, слідчо-оперативна група з’ясувала у медпрацівників звідки вони забрали пораненого та оперативники терміново виїхали за вказаною адресою. Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження, встановлені поблизу місця події, опитали працівників навколишніх закладів із обслуговування громадян та встановили підозрюваного в скоєнні злочину. Так, з’ясувалося, що причетним до поранення чоловіка є водій автомобіля «таксі».
Під час відпрацювання території міста поліцейські розшукали транспортний засіб та його власника, віком 56 років. Він розповів оперативникам, що під час очікування клієнтів помітив на вулиці чоловіка, який до цього вже кілька разів користувався послугами автовласника в борг. Таксист наздогнав боржника та зажадав повернення оплати. З цього приводу між чоловіками виник конфлікт, у ході якого водій вдарив боржника ножем у грудну клітину.
Життю потерпілого наразі загрози немає. Таксист був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Триває досудове розслідування.