Суд оштрафував матір пяти дітей з Херсона за розпусту та звідництво

21 Лютого 2022, 14:17

Херсонський міський суд призначив місцевій мешканці штраф за розпусту та звідництво. Під терміном “розпуста” суддя має на увазі надання інтимних послуг за гроші. Також жінка знаходила аналогічний “підробіток” для своєї подруги.

Про це йдеться у рішенні суду. 

За матеріалами справи, ввечері 30 квітня 2020 року двом чоловікам, що розпивали горілку в обласному центрі, зненацька невтримно закортіло жіночої уваги. У одного з них виявився телефон підсудної. Чоловік зателефонував їй та запропонував прикрасити холостяцьку компанію за умов подальшої інтимної близькості. Жінка виявилась не проти такої пропозиції, та задля доукомплектування колективу покликала на зустріч ще свою подругу. 

Дівчата зазначили, що жіноча увага коштуватиме холостякам напідпитку по 1000 гривень з кожного. Хлопці погодились та такі умови та зустрілись з подругами поблизу “АТБ-Маркет” по вулиці 49 Гвардійської Дивізії в Херсоні. Далі компанія перемістилась до квартири одного з чоловіків, де попередню угоду було виконано.

Суд визнав жінку, яка  організувала інтимну зустріч своїй подрузі, – звідницею та посередником для розпусти. Пом’якшило вирок  каяття розпусниці та п’ятеро дітей, що перебувають на утриманні підсудної. Тож жінка має сплатити штраф у розмірі 850 гривень та 1961 гривню за проведення судової експертизи, що також мала місце. До того ж чесно зароблені дівчатами 2000 гривень мають бути повернені чоловікам, котрі їх сплатили.

Незрозумілим залишається лише те, хто став ініціатором відкриття кримінального провадження. Чи то подрузі звідниці не сподобались умови “підробітку”, чи чоловіки залишилсь незадоволеними наданими послугами.