Російські окупаційні війська захопили Антонівський міст під Херсоном (ОНОВЛЮЄТЬСЯ!!!)

25 Лютого 2022, 17:01

Попри величезний супротив Збройних сил України, росіянам все ж таки вдалось відтіснити наших солдатів та захопити Антонівський міст поблизу Херсона.

Про це повідомили в ХОДА.

“За повідомленням керівника обласного оперативного штабу – голови обласної державної адміністрації Геннадія Лагути, після довготривалих запеклих боїв на підступах до Херсона, на жаль, втрачено контроль над переправою до міста.

Ворог подолав оборону міста, проте значними силами та зі значними втратами. В ХОДА закликають зберігати спокій та ні в якому разі не піддаватись паніці. Керівництво області докладає максимум зусиль для підтримання правопорядку та захисту і збереженню людських життів”, – йдеться в повідомленні.

Інформація підтверджується відео у соцмережах. Так, користувач Facebook Igor Galenkevych виклав на своїй сторінці допис, на відео з якого видно, як підрозділи окупаційних війск знаходяться під Антонівським мостом, але вже на херсонському березі.

(ОНОВЛЕНО!!!)

УВАГА! За інформацією херсонського політика Віталія Богданова, міст знову під контролем УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ! Окупанти відступають!!

На відео, яке опублікував Богданов, видно, як колона російської техніки перетинає міст у зворотньому напрямку.