Поліцейські на Херсонщині вилучили у водія підакцизні товари на суму понад 650 тисяч гривень

16 Лютого 2022, 12:49

Фото: Поліція Херсонської області.

Подія сталась 14 лютого. Екіпаж у складі інспекторів групи реагування та дільничного офіцера відділення поліції м. Гола Пристань у с. Нова Збур’ївка зупинили автомобіль «Рено Трафік». В ході проведення перевірки транспортного засобу в багажному відділенні поліцейські виявили алкогольну та тютюнову продукцію без марок акцизного податку.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Для документування правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група.
За словами заступника начальника поліції Херсонщини Дениса Захарченко, із незаконного обігу поліцейські вилучили 370 літрів горілки, 20 літрів коньяку, 10 літрів вина, 8047 пачок цигарок.
Загальна сума вилученого становить понад 650 тисяч гривень. За цим фактом слідчими розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст.204 Кримінального кодексу України.
За незаконне транспортування з метою збуту підакцизних товарів 54-річному водієві загрожує штраф у розмірі від 85 до 170 тисяч гривень із конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Раніше повідомлялось, що ексзаступник начальника патрульної поліції отримав підозру за отримання плати з перевантажених фур на Херсонщині.