Херсонський фонд “Захист” відкрив спецфонд для збору коштів та ліків для постраждалих

28 Лютого 2022, 15:44

Фонд громади Херсона «Захист» відкриває спецфонд «Рятуємо разом!» Його мета – цільовий збір коштів на НАГАЛЬНІ потреби херсонських лікарень у порятунку потерпілих від військових дій. Наразі в першу чергу, крім витратних матеріалів, поранені потребують ліків, яких гостро не вистачає.

Особливість спецфонду полягає у СКООРДИНОВАНИХ між Фондом та керівниками лікарень діях задля ефективного використання благодійних коштів, які витрачатимуться виключно за узгодженням з Наглядовою радою.
У складі Наглядової ради спецфонду :
 – від бізнесу – Ольга Загребельна, засновниця ТОВ «Аскона-Південь»; Вікторія Гавренкова – фінансова директорка ПСП «КАЇССА»;
 – від медицини – В. Ю. Ларіонов – генеральний директор КПНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім А. С. Лучанського; Олексій Герман – співвласник і медичний директор ТОВ «Медикгруп», Ігор Гарагуля – генеральний директор «Медтехніка-Херсон»;
 – від громадськості – Наталія Шатілова, лідерка громадської організації «Громада UA». Відповідальність за проєкт несе голова Фонду громади Херсона «Захист» Лариса Польська.
Готовий взяти участь у порятунку життів на війні?

Приймаємо онлайн вашу ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») – http://zahyst.ks.ua.

або допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ за реквізитами:
Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»
р/р UA603524790000026009052202214
МФО 352479
АТ КБ «Приватбанк»