Двоє новотройчан, що справили природні потреби у центрі селища, заплатять мінімальні штрафи

07 Лютого 2022, 13:59

Суддя Новотроїцького районного суду оштрафував двох місцевих мешканців за справляння природних потреб в неналежному до цього місці. Цікаво, що один з чоловіків виявився “рецидивістом” та затятим порушником норм громадської моралі, адже примудрився протягом трьох днів двічі отримати протокол за аналогічні дії. 

Про це йдеться у реєстрі судових рішень.

21 грудня 2021 року перший чоловік, знаходячись о 10 годині ранку біля кафе “Лілея” в смт. Новотроїцьке, здійснив акт дрібного хуліганства, а саме справив природні потреби у громадському місці. Працівники Нацполіції помітили правопорушення та склали на хулігана адміністративний протокол. На цьому історія не закінчилась, адже вже за кілька годин, об 11:50, поліцейські виявили аналогічного порушника моральних норм, що також справляв потреби в центрі Новотроїцького, але вже поблизу магазину “Імперія”. 

Обидва хулігани свою провину визнали та зазначили, що щиро розкаюються у вчиненому. Та розкаяння не зупинило одного з них від повторення своїх дій. Вже за два дні після першого випадку чоловік повторив свій вчинок. Сталося це 24 грудня, також у ранковий час, але вже на території парку того ж таки Новотроїцького. За збігом обставин неподалік перебували співробітники Нацполіції та “рецидивіст” отримав повторний адміністративний протокол. 

Обидва чоловіки за свої дії отримали штраф у розмірі 51 гривні, щоправда, додатково їм треба буде виплатити ще 496 гривень судового збору. Як бачимо – повторне здійснення правопорушення не призвело до суворішого покарання одного з чоловіків.